Haber

Afet bölgesindeki 100 okulun camları yenileniyor

İSTANBUL (İGFA) –Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak deprem bölgesindeki 100 okulun pencere ve kapı sistemlerini yenileyecek marka, deprem bölgesindeki 4 ilde 25 okulun yenilenmesini gerçekleştirerek projesine başladı.

Yenilenen okulların teslimi sırasında düzenlediği tiyatro gösterileriyle çocuklarla bir araya gelen Egepen Deceuninck, 4 binden fazla çocuğun yüzünü güldürdü.

Projenin hedefinin 2 yılda 100 okulu yenilemek olduğunu belirten Egepen Deceuninck Genel Müdür Yardımcısı Tamer İtina, “Tüm iş süreçlerimizde, sektördeki tecrübe ve uzmanlığımızla dünya standartlarında çevre dostu üretim yaklaşımını benimsiyoruz. Dünyaya ve yaşama değer katan hizmetlerimiz, doğayı koruyan üretimimiz ve sürdürülebilir yaşama katkı sağlama anlayışımızın yanı sıra topluma fayda sağlayacak projelere de büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda çocukların eğitim kurallarına destek olma hayaliyle başlattığımız Geleceğe Açılan Pencere projesinde Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 okulun camlarının yenilenmesini hedefliyoruz. Egepen Deceuninck olarak binlerce çocuğun hayallerine ortak oluyor, onların geleceğe açılan penceresi oluyoruz. Şu ana kadar Adıyaman, Hatay, Adana ve Gaziantep illerinde 25 okulun tadilatını yaptık. “Kahramanmaraş’taki okulların yanı sıra bu illerimizde hasar gören okulların camlarını yenileyerek proje çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

OKULLARINI YENİLEYEN ÇOCUKLAR TİYATRO GÖSTERİLERİ İLE KEYİFLİ SAATLER GEÇİRİYOR

Şirket, özel proje kapsamında yenilediği her okula özel bir tiyatro grubuyla giderek onlara hayal güçlerini destekleyecek eğlenceli bir deneyim sunuyor.

Çocuklar tarafından büyük bir heyecanla karşılanan tiyatro gösterisi, onların hayal güçlerini besleyerek keyifli saatler geçirmelerine yardımcı oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu