Haber

Başkan Tekin’den Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Ankara’ya giderek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Önder Tekin, karargahta bir dizi toplantı yaptı.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Ankara’ya giderek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Bir dizi görüşmede bulunan Lider Tekin’e yapılan bu ziyaretin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Prof. Önder Tekin, Kılıçdaroğlu’na Torbalı’da yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Oldukça olumlu bir şekilde tamamlanan toplantıya CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da katıldı.

KILIÇDAROĞLU’DAN TORBALI’YA

Ziyarete ait fotoğrafları sosyal medya hesaplarından “Ankara’dayız” notuyla paylaşan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettik, yaptığımız hizmetleri anlattık. bugüne kadar yapımı devam eden ve hayata geçireceğimiz projelerimizi siz değerli hemşerilerimizin selamlarını gönderdik.Sayın Cumhurbaşkanımız da tüm Torbalı halkına selamlarını iletiyor ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. nazik ev sahipliği, yakın ilgi ve alaka.” Önder Tekin ise CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ile görüştü ve projelerden bahsetti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

senpazarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu