Haber

Beşiktaş’ta yeni transferler için imza töreni düzenlendi

Ara transfer döneminde Beşiktaş kadrosuna dahil edilen oyuncular için imza töreni düzenlendi. Tüpraş Stadyumu Moda Residence’ta düzenlenen imza törenine Lider Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Camiayı birlik olmaya davet eden ve birlik olursa zor zamanların aşılabileceğini belirten Hasan Arat, “Göreve geldiğimizden bu yana 68 gün geçti. Sportif anlamda zor bir dönemden geçtik. Teknik direktör Santos’un gelişi ve teknik direktörün devreye girmesi. Teknik direktör Samet’in gençleri yeni bir vizyonun habercisi oldu.Yerli ve yabancı temsilciler Gelen futbolcularla 6 sözleşme imzaladık.Camiamız zor günleri atlatmasını biliyor.Her zaman bir arada ve birlik olursak bunu başarabiliriz.İhtiyacımız var. sosyal, dijital ve klasik medyada çoğalmak ve Beşiktaş’ın haklarını korumak. Rebic’in aşil tendonuna basıldığında Muleka’nın ayağı kırılmak üzereydi. Semih’in boynuna yumruk yediği sırada verilmedi. Yönetim olarak küfür, hakaret olmamak kaydıyla her türlü eleştiriye açığız. Camiamızın sporcularımıza da aynı ilgiyi göstereceğine inanıyoruz. Eminim. Taraftarlarımız gerçek eleştirilerle yön vermekte her zaman haklıdır. Beşiktaş’ın hizmetinde olduğumuzu söyledik. Beşiktaş’ın kimseye borcu yok, herkesin Beşiktaş’a borcu var. Birleşelim ve Beşiktaş’ın haklarını koruyalım. Seçimden sonra ülkeye girince işimiz daha da zorlaştı. Bu dönemde camiamızın en yaşlı üyesi, Beşiktaş sevdalısı, Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın da çok yakın dostu Sayın Rahmi Koç kulübümüzü ziyaret etti. Bu hem bir kutlama hem de bir saygı duruşuydu. Efsane geri dönsün dedik, camiamız bunu istiyor. Halkımızın Beşiktaş ilçesini istediğini söyledik. Beko’nun bize uğur getirdiğini söyledik. Yönetim kurulumuzun aldığı kararla müzemizde Seba’nın yanında Rahmi Bey’e özel bir köşe yaparak kendisine bir sürpriz yaptık. Müzemizi ziyaret edenler görsün. Son transferden bir gün önce Sayın Rahmi Koç’un talimatı ve görüşmeleri sonucunda Beko ile sözleşme imzaladık. Beko’ya ilgi 1988 yılında başlıyor. Beko sponsorluğunda toplamda 5 lig şampiyonluğu ve 17 kupa kazanan Beşiktaş, Beko markasına taraftarın gönlünde özel bir yer kazandırdı. Sayın Rahmi Koç ve Arçelik yönetiminin kararlı duruşu sonrasında Beko göğüs sponsorumuz oldu. Sayın Koç ve Arçelik yönetimine çok teşekkür ederiz. Tüpraş’tan sonra Beko İnönü’ye çok yakıştı. Bu güzellikleri, dostlukları, vefaları anlamayanlara ve bunları başka yere götürmeye çalışanlara karşı birleşin. Gerekli cevabı vereceksiniz. Beşiktaş 120 yıllık ulu bir çınar ağacıdır. Gerektiğinde gerekeni yaptı. Bunu yapmaya da devam edecek. Beşiktaş’ın prestiji her şeyin üstündedir. Büyük Beşiktaş camiasının yolu açık, hayırlı uğurlu olsun. “Kartallar yüksekten uçar” dedi.

“MUÇİ’NİN BOYNUNDAKİ KARTAL DÖVMESİNİ KADER OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

23 yaşındaki Arnavut oyuncunun boynunda kartal dövmesi bulunduğunu hatırlatan Arat, transferin çok zor şartlardan sonra gerçekleştiğini belirterek, “2001 doğumlu. Boynunda da kartal var sanırım. kader bu. Çok çalıştık. Kendisi Arnavut milli takımı oyuncusu. Bu yıl Avrupa Şampiyonası’na katılacak.” . İlk profesyonel maçına 16 yaşında Tiran’da çıktı. 2021 yılında Varşova’ya geldi. Babası da şu anda aramızda. Muçi, Beşiktaş taraftarının sevdiği ve güvendiği bir futbolcu olacaksın. Koçum Santos ve koçum Samet seni çok istediler. Samet hocam 2 aydır yanınızda. “Beşiktaş’a evinize hoş geldiniz. Boynunuzdaki kartal dövmesi hayattır, kaderin cilvesidir. Tüm Beşiktaş taraftarını kucaklayın” dedi.

“BU SADECE BİR TRANSFER DEĞİL”

Muçi için yapılan anlaşmanın çok zor olduğunu belirten Arat, “Bu anlaşma çok zor oldu. Muçi ekibiyle birlikte kamptaydı. Varşova’nın lideri Polonya Devlet Başkanı ile dostluğumuz, talebimizi kabul etmediler. Bu Sadece bir transfer değil. Çok geniş kapsamlı, anlamlı bir anlaşmaydı. Muçi’nin babası süreci takip etti. Muçi’nin menajeri masaya oturunca böyle bir ihtimalin olmadığını söyledi. Hüseyin Bey ona tepki gösterdi ve olur dedi. Muçi’nin olup bitenden haberi yok. Santos antrenörü Muçi’nin gelmesini istiyorum dedi. 80 Samet hoca 100.000’e yakın oyuncuyu gösterdi. 2 kişi istedi. O 2 kişi bugün burada. Hüseyin Yücel de benimle masadayken Dino ve Varşova’yı ikna etmeye çalışan Kaan Bey, gece Antalya’dan döndü. Çarşı’daki ofisine giderek sabah geldi. “Sözleşmeyi şu ana kadar tamamladı. İnanılmaz bir enerji gösterdi. Kaan Şakul’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

“AL-MUSRATI SAMET HASTANESİNİN BİR NUMARASIYDI”

Al-Musrati transferinin detaylarını veren Arat, “Musrati oğlumdan 2 yaş küçük. Eşi hamile ve dün gece onu bırakıp geldi. Çünkü Beşiktaş’a gelmek istediğini söyledi. Çok ilginç bir görüşmemiz oldu. Kendisiyle görüşüyoruz. Santos hocası geldiği ilk günden beri onu istiyordu. Samet hocamın bir numarasıydı. Buraya Beşiktaş’a gelmez dediler. Beşiktaş büyük bir kulüp, bir camia, biz de gelir dedik. Kendisinden gelmek istediğim telefonunu duydum, gerekli tüm kanalları açtım ve Hüseyin Bey, Samet hocam ve Kaan Bey ile büyük bir trafik sıkışıklığına girdim, çok yakın, arkadaşlarımızdan destek aldık. Teknik direktörüm Santos kendine çok güveniyor. Tanıdığı bir oyuncu. Daha sonra PSG’nin sahibi ücretli arkadaşlarımız Naaser bize yardımcı oldu. Müzakereyi Kaan Bey’e bıraktık. Sabah bıraktığınız Muçi kontratının ardından, uçak havalandı, diğer uçağı da Porto’ya indirdi. Al- Musrati ile anlaşma yaptık. El-Musrati’nin birçok yöneticisi var. Bizimle doğrudan konuştu. Beşiktaş ruhuna yakışan bir oyuncu. Samet hocam işin bitmeye yaklaştığını duyunca çok sevindi. Mutlaka gelmesi gerektiğini söyledi. Libya’nın büyük kartalı olarak hayranlık duyulan Beşiktaş’a geldiniz. Türkiye, Beşiktaş seni çok sevecek. Sen gerçek bir lidersin. Genç bir kaptanı transfer ettik. “Topluluğumuza hoş geldiniz” dedi.

“JOE’NİN KARAKTERİ ÇOK GÜÇLÜ”

Joe Worral’ın Beşiktaş’a gelmeden önce yüksek bir teklifi geri çevirdiğini belirten Hasan Arat, “2011’den bu yana takım kaptanlığı yapıyor. Joe’nun karakteri çok güçlü. Son gece kulübü ve Joe için çok yüksek bir teklif aldı. Joe kabul etti.” bu teklif.” “Hayır dedim ve Beşiktaş’a gitmek istediğimi söyledim. Santos isim değil karakter istediğimi söyledi. Joe bunun en değerli örneklerinden biri. Antalya’da son dakikada oyuna girerken onun koşusunu gördünüz. Kendisi tam bir takım oyuncusu, tam bir lider, iyi bir sporcu” dedi.

“SEMİH HEM BEŞİKTAŞ TARAFTARININ HEM TÜRKİYE’NİN ÖRNEK OLDUĞU BİR SPORCU”

Semih Kılıçsoy’la gurur duyduklarını belirten Hasan Arat, şu ifadeleri kullandı:

“Semih, Beşiktaş altyapısına 2016 yılında henüz 10 yaşındayken geldi. Samet teknik direktörün gözdesi. Semih’le 2 Ocak’ta sözleşme imzaladı. Beşiktaş’ın Avrupa liglerinde gol atan en genç golcüsüne ev sahipliği yapıyoruz. Santos’un güvendiği ve yerine kimsenin geçmesini istemediği Beşiktaş’ın idolü, oğlumuz… Sen hem Beşiktaş taraftarının hem de Türkiye’nin örnek aldığı bir sporcusun Semih. Seninle gurur duyuyoruz. Ailene ve sana teşekkür ediyoruz. Seni yetiştiren öğretmenler. Karakterin her şeyden değerli. Türkiye’nin senin gibi örneklere ihtiyacı var. Seni gururla izleyeceğiz ve seneye Türkiye’ye geleceğiz. Şampiyon olacağız.”

SAMET AYBABA: SEMİH 2028’E KADAR OYUNCUMUZ

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, şunları söyledi:

“Semih bizim için değerli bir oyuncu. Önce ben, sonra herkes onun ne kadar değerli olduğunu anladı. Sözleşmesinde hiçbir kural yok. Kendisiyle her konuştuğumuzda ‘Beşiktaş dünyanın en büyük markasıdır’ diyor. Diksiyon dersi aldır, stilistlik bulduk. İngilizce de alıyor. Kaderi ne gerektiriyorsa onu yapıyor. “Semih 2028’e kadar bizim oyuncumuz olacak.”

MUÇİ: TARAFTARLARIMIZIN ÖNÜNDE OYNAMAK İÇİN SABIRLANMIYORUM

Beşiktaş taraftarı önünde oynamak için sabırsızlandığını belirten Ernest Muçi, “Bu kulüpte oynamaktan büyük gurur duyuyorum. Ben ve ailem yeni yolculuk için çok heyecanlıyız. Önde oynamak için çok sabırsızlanıyorum” dedi. Taraftarlarımızdan biriyim. Bu büyük kulübün bir üyesi olmaktan çok mutluyum. Takımla ve grup arkadaşlarımla tanıştım. “Çok dostane bir şekilde karşılandım. Takımla birlikte antrenman yaptım. Hazırım. Maçta oynayıp oynamamak hocamızın kararı olacak” dedi.

EL-MUSRATI: HERŞEYİMİ BEŞİKTAŞ’A VE TARAFTARLARIMIZA VERECEĞİM

Siyah beyazlı kulüp için her şeyi yapacağına söz veren Al-Musrati, “Burada olmaktan çok mutluyum. Harika bir geçmişi olan bir kulüpteyim. Beni buraya getiren herkese teşekkür ediyorum. Her şeyimi vereceğim” dedi. Beşiktaş’a ve taraftarlarımıza bunun sözünü vereceğim.”

JOE WORRALL: CENNETTE BİR EVLİLİK GİBİ

Beşiktaş’a tüm özellikleriyle yakıştığını belirten Joe Worrall, şu ifadeleri kullandı:

“Takımda geçirdiğim hafta benim için çok iyiydi. Çok dostane bir şekilde karşılandım. Oyuncular, teknik ekip ve yönetim beni çok dostane bir şekilde karşıladı. Tutkulu taraftarlarımızın önünde oynamaktan çok mutluyum. Benim için kolay oldu. buraya gel. Burayı temsil ederken elimden gelenin en iyisini yapacağım.” “Emek vereceğim. Sahada lider olmaya çalışacağım. Benim için çok kolay bir karar oldu. Herkes Beşiktaş’ı çok iyi tanıyor. Herkes büyük bir sevgi gösteriyor. Beşiktaş’ı tüm gücümle takip ediyorum. cennetteki bir evlilik gibi. Ben buna benzetiyorum.”

SVENSON: HERŞEY GÜZEL OLACAK

Siyah beyazlı takımın, Adana Demirspor’dan kadrosuna kattığı Jonas Svensson, imza töreninde Türkçe konuştu. Beşiktaş’a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten tecrübeli sağ bek, şöyle konuştu: “Bir ay önce sözleşme imzaladım. İlk ay çok keyifli geçti. Çok memnunum. Beşiktaş güzel bir kulüp. Umarım her şey güzel olur.” Liderimiz ve antrenörümüz Samet’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

SEMİH KILIÇSOY: İNÖNÜ’DE GOL ATMAK, TARAFTARLARIMIZIN ÖNÜNDE OYNAMAK BENİM HAYALİMDİ

Beşiktaş’ta forma giydiği için kendisini şanslı hissettiğini belirten Semih Kılıçsoy, “Samet hocama ve liderimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 10 yaşında Fulya’nın kapısından girdim. İnönü’de gol atmak hayalimdi. Taraftarımızın karşısına çıkmak. Bunları yaşadığım için çok mutluyum. Dünyanın en güzel, en büyük kulübünde oynuyorum. Şanslı hissediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Şu sıralar bu konuları pek düşünmüyorum. Uzun yıllar burada oynamak istiyorum. Bu formayı giymek büyük bir onur ve gururdur. Elimden gelenin fazlasını yapmak istiyorum” dedi.

EMİR YAŞAR: BEŞİKTAŞ’A YAKIŞAN BİR FUTBOLCU OLMAK İSTİYORUM

Beşiktaş futbol akademisinde yetişen genç kaleci Emir Yaşar, “Öncelikle çok memnun oldum, gururluyum ve heyecanlıyım. Liderimize ve Hoca Samet’e teşekkür ediyorum. Beşiktaş’a yakışır bir futbolcu olmak istiyorum. “

YAĞIZ KARABULUT: İdolüm QUARESMA VE SEMİH KILIÇSOY

Bandırmaspor altyapısından transfer edilen 2010 doğumlu Yağız Karabulut, “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Sol kanat ve forvet oynuyorum. Samet hocama ve liderimize teşekkür ediyorum.”

Yağız, bir basın mensubunun ‘Örnek aldığın bir futbolcu ya da idolün var mı?’ “Ricardo Quaresma ve Semih Kılıçsoy” sorusunu yanıtladı.

Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

habermeram.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler