Teknoloji

Dosya Yükleme Özelliği ChatGPT’ye Geliyor: Photoshop Tarih mi Oluyor?

Son zamanların en bilinen yapay zeka aracı SohbetGPT , değerli bir yenilik aldı. Şu anda test aşamasında olan yeni özellik, kullanıcıların ChatGPT’ye erişmesine olanak sağlıyor. dosya yüklemeleri mümkün kılacak. Böylece ChatGPT kullanıcıları için yepyeni bir dönem başlayacak.

OpenAI’nin ChatGPT Plus aboneleri için sunduğu yeni özellik, yapay zeka aracına çığır açacak gibi görünüyor. Çünkü belge yükleme özelliği bu belge üzerinde çalışmanıza, değişiklik yapmanıza ve tekrar dışa aktarmanıza olanak sağlayacaktır. Diyelim ki bir PDF belgesini okumanız ve bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor. ChatGPT, bu dakikalar içinde edebilecektir. Verdiğimiz örneğin kolay olduğunu düşünmeyin. Bu özelliğin dev veritabanları için ne kadar etkili olduğunu düşünün.

Photoshop dönemi sona eriyor!

ChatGPT Plus’ın dosya yükleme özelliği de yeni bir entegrasyonu beraberinde getirdi. Kullanıcılar artık OpenAI araçlarına erişebilir tek bir sayfadan ulaşabilecekler. Yukarıdaki örnekte görebileceğiniz gibi; ChatGPT’ye yüklediğiniz bir görüntüyü DALL-E ile kolay bir komutla yeniden oluşturabileceksiniz. Özellikle görseller üzerinde çalışıyorsanız Photoshop gibi hizmetlere yönelmelisiniz. buna ihtiyacın olmayacak . Diyelim ki iki görüntüyü birleştirmek istiyorsunuz. Söz konusu görselleri ChatGPT’ye yükleyin ve komutu verin. Bu işlem saniyeler içerisinde tamamlanacaktır.

OpenAI’nin yeni özelliklerin betadan ne zaman çıkacağına dair bir göstergesi yok. bir açıklama yapmadı . Ancak bu sürecin çok uzun sürmesi beklenmiyor. Görünen o ki yakında tüm ChatGPT Plus aboneleri yapay zeka aracının yeni özelliklerini deneyimlemeye başlayacak.

polateli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu