Haber

Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica, Türk vatandaşı olmak istiyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK’nın teknik direktörü Marius Sumudica, Türk vatandaşı olup adına Tayyip ve Memik isimlerini eklemek istediğini söyledi.

Deneyimli teknik adam, kulüp tesislerinde idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk vatandaşlığına geçmekten mutluluk duyacağını söyledi.

Türk futboluna katkı sağladığını belirten Sumudica, şöyle konuştu:

“Benim için gerçekten çok güzel bir şey olur. Sayın Cumhurbaşkanımızın benim hakkımda söyledikleri çok hoştu. Burada çalışıyorum ve Türk futboluna katkı sağlıyorum. İnşallah söz verdikleri gibi yakın zamanda pasaportuma kavuşurum. Burası benim ikinci vatanım. Yapabilirim.” İki ismi daha ekleyin, onlara çok saygı duyuyorum.Başkanımız ve “Cumhurbaşkanımızın ilk isimlerini Tayyip ve Memik’i almak isterim.”

“Bu şehrin futbola gerçekten ihtiyacı var”

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında İstanbulspor’u 3-1 mağlup etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sumudica, güçlü bir rakiple oynadıklarını kaydetti.

İstanbul’da oynamanın kolay olmadığını belirten Sumudica, şöyle konuştu:

“Bazen iyi oynamak o kadar da önemli değil, önemli olan 3 puan almaktır. Herkes galibiyet bekliyor. Önümüzde 13 maçımız daha var. 13 maçtan 4 galibiyet, 3 beraberlik almamız lazım diye düşünüyorum. Bunları yaptığımızda ligde kalacağız.(Samsunspor) Zor bir maç olacak, çok çalışıyoruz.. Gradel Afrika Kupası’ndan henüz dönmedi, sakatlığı nedeniyle Mustafa Eskihellaç’ı oynatamayacağız. Umarım daha çok taraftar gelir, taraftar desteği çok değerli. Rakiplerimizi 25 bin taraftarla oynarken görüyoruz. Bu şehrin gerçekten futbola ihtiyacı var. Taraftarlarımızın da 90 dakika boyunca bize destek vermesini istiyoruz.”

haber-babadag.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu