Haber

Gönül Dağı 87. bölüm fragmanı: “Mucitlerin aramıza katılmasıyla burası daha da büyüyecek”

Gönül Dağı 87. bölüm fragmanında hayallerine emin adımlarla ilerleyen Taner, heyecan içinde güzel bir haber veriyor. Başına ne gelirse gelsin hayata tutunmaya devam eden Taner, amcalarına Bilişim Vadisi’nin kurulacağını duyurur.

Öte yandan aldattığı ortaya çıkınca tedirgin olan Yasemin, alaycı sözleriyle Halime’ye sıkıntılı anlar yaşatır. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Yasemin, ‘Bana kimse iftira atamaz. Kimse benim haysiyetimle oynayamaz’ diyerek dinlenmeye çekilir.

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in, senaryosunu Teoman Gök’ün, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı 87. bölümüyle 4 Mart Cumartesi akşamı 20:00’de TRT1 ekranlarında olacak.

Yasemin’in karanlık yüzünü gören ve hakkında bilmediği detayları duyan Taner, yuva yapmaktan vazgeçer. Annesi Halime ve ablası Zahide’ye nikah defterinin kendisi için kapandığının altını çizer.

Çıkardığı Gedelli gazetesinin ardından kasaba halkının tehditlerine dayanamayan Ramazan kaçırıldı. Amcaları Taner ve Veysel, eşi Asuman ve kayınpederi Belediye Başkanı Münir Bey, Ramazan’ın peşine düştüler.

Amcaoğulları, Silahla tehdit edilen Ramazan Canını kurtarmak için bir operasyon düzenler. Sefer, ergenlik sorunuyla boğuşan ve son zamanlarda yaptıklarıyla başı beladan kurtulamayan Erkan’a özel bir sürpriz yapar. Bu sürpriz onun hayallerini gerçekleştirmesini sağlar.

Yemek götürdüğü Divane’nin kimliğinden Divane’nin adının Adem olduğunu öğrenen Selma öğretmen, köyüne giderek sırlarını açıklamaya çalışır.

Düğün tarihlerini erteleyen Elif ve Kenan, haber aldıklarında hayatlarının şokunu yaşarlar. Kardeşi Muammer ile buldukları hazineyi kaçıran Hüseyin, başına geleceklerden habersizdir. Para hırsı iki kardeşi beklenmedik bir yola sürükler.

celikhanhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu