Teknoloji

Google’dan Android Ekosistemi Kurmak İçin Yeni Hamle: Daha Fazla Android Cihaz Entegre Edilecek!

Google, son aylarda Android telefonlarile Chromebook’lar İnternet paylaşımı, iki cihazdan gelen bildirimleri görüntüleme, ekran paylaşımı ve cihazlar arasında mesajlaşma uygulamalarının kullanılması gibi özellikleri tanıttı. Google artık bu özelliği daha fazla Android cihazına genişletmeyi hedefliyor. Böylece tabletler ve diğer Android telefonlar da ekosisteme entegre edilebilecek.

Farklı cihazlar arasında veri paylaşımı

Google’ın cihazlar arası paylaşım hizmeti sayesinde veriler farklı cihazlar arasında paylaşılabilmektedir. Android uzmanı DerlemeHata Ayıklama Analizi, Android cihazların daha sıkı iletişim kurabildiğini ortaya çıkardı. Play Hizmetleri’nin yeni sürümünü inceleme teknoloji ihbarcısı yeni ayarlar ekranını ortaya çıkarmayı başardı. Bu ekran aynı zamanda bize yeni hizmetin nasıl kullanılabileceği konusunda da fikir veriyor.

Yeni sistemde Google hesabıOturum açılmış cihazlar arasında sorunsuz bir geçiş mümkün olacaktır. video görüşmelericihazlar arasında geçiş yapmak, sıcak noktapaylaşmak, Wifi Bir bağlantı kurmak mümkün olabilir. Cihazların yanlışlıkla bağlanmasını önlemek için Google, manuel doğrulama isteyecektir.

Şu anda bu özellikler yalnızca geliştirici sürümü arayüzünde görünmektedir. Bu konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Google’ın bu özelliği, M bahar güncellemesiyleİlgili duyuruda açıklayabilir.

 

habercatalca.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu