Yaşam

Kalbin Sonu 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Heart Dead yeni bölümde neler olacak? Heartbreak’in son bölümünde neler yaşandı?

Gönül yarası Altın Sinema imzalı, ilk bölümü 1 Kasım 2022’de yayınlanan, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Türk televizyon dizisidir. Kalbin Sonu 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Heart Dead’in yeni bölümünde neler olacak? Heartbreak’in son bölümünde neler yaşandı? Heartbreak’in yeni fragmanı mı çıktı?

KALP FARKI NE ZAMAN, NE ZAMAN?

Yürek Çıkmazı her salı 20:00’de TRT 1’de.

KALP AFETİ 12. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin 11. bölümünün ardından şu an 12. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Bugünkü bölümün sonunda yeni fragmanın yayınlanması bekleniyor.

KALP FELAKETİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Feride’nin ani rahatsızlığı Yemen meselesini aydınlatmak isteyen Zeynep’i bağlar. En azından düşük tehlikesi geçene kadar Kıvanç ve Feride’ye yaptığı baskıyı ertelemek zorundadır. Öte yandan Birsen’i eve götürmeye kararlı olan Yılmaz, Yusuf’u baştan çıkarmaya devam eder. Ahlak ve namustan bahsederken sözlerin ortasında İlker’in adını zikreder. Yusuf eve geldiğinde ablasının kuaförü eve çağırdığını öğrenir ve Seray’a karşı yürür. Yusuf’u daha önce hiç böyle görmemiş olan Birsen endişe duysa da yaklaşan tehlikenin büyüklüğünü tahmin bile edemez. Kıvanç’tan beklenmedik bir davet alan Halil ve Birsen, Feride’nin yanına gider. O gece üç kardeş için hem hesaplaşma gecesi hem de barışmak için yeni bir fırsat olacaktır. Yılmaz’ın ani gelişi tüm planları alt üst eder. Üç kardeşin yolları yeniden ayrılır. Artık tutunacak hiçbir şeyi kalmayan Halil için sığınacak tek yer Cennet’tir.

KALP FELAKETİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ali Fuat’ın hayatını kurtaran Halil yaralanarak hastaneye kaldırılır. Başucunda biri Halil’in, diğeri Halil’i seven iki hanım vardır. Bu acı olay sayesinde Zeynep gerçek hisleriyle yüzleşir ve Halil ile ilişkisi hakkında yeniden düşünmeye başlar. Halil’in yaralandığı haberiyle Birsen’in evine ateş düşer. Halil’in polis tarafından vurulduğunu öğrenen Yılmaz kıpırdamaz. Ali Fuat ise tanımadığı biri için canını hiçe sayan Halil’i kayıtsız şartsız oğlu olarak kabul eder. Hastanede Halil’in müjdesini beklerken Kıvanç, Birsen’in evine bir paket gönderir. Cinayetin tek kanıtı olan Yemen’i içeriyor. Kıvanç, Feride’yi ne yapacaklarına ailece karar vermelerini ister. Böylece Halil’in evinde bir mahkeme kurulur. Son anda gelen tanık tüm kuralları çiğner ve planları alt üst eder.

GÖNÜL SORUNU NEDİR?

Dramatik hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitlemeye hazırlanan Kalp Kırıkları dizisi, kişilik bozukluğu olan bir adam ile çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygusal hikayesini ekrana getirecek. Başrollerde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta’yı bir araya getiren projede; Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay ve İlayda Ildır gibi başarılı isimler yer alıyor. Kalp Kırıklığı dizisinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli otururken, senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar kaleme alıyor. “Ölmem ne kadar sürdü bir bilsen” Bazı hikayeler sondan başlar. Tıpkı Cennet kıssası gibi… Hayatı boyunca susmuş bir hanımdı; İstismara uğradı, korktu, vazgeçti… Ölmeden önce bir mektup bıraktı. Son bir haykırış: “Ölmem ne kadar sürdü bir bilseniz!”

KALP FAKATI OYUNCULARI KİMLERDİR?

Ayça Bingöl

Alp Navruz

İrem Helvacıoğlu

Cemal Toktaş

Rozet Göbekleri,

Özlem Ulukan

Timur Ölkebaş

Mesut Akusta

Eylül Ersöz

Bihter Dinçel

Erhan Alpay

Güler Ökten

Alp Akar

Aydan Şener

Dilara Aksuyek

ergene-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu