Yaşam

Lüks hayatıyla öne çıkan fenomen Rabia Toprak’tan yanıt geldi: Hukuki yola başvuracağım.

Engin ve Dilan Polat’ın ameliyatının ardından tüm gözler lüks hayatlarını Instagram hesaplarından yayınlayan fenomenlerin üzerinde oldu. Şulemsi, Tayyar-Özlem Öz ve Şuheda Kaya’nın ardından Rabia Toprak, 2020 yılında paylaştığı yemek videolarıyla ünlendikten sonra değişen hayatıyla gündem oldu. Çok sayıda ev ve iş yeri sahibi olduğu iddia edilen Toprak, yaptığı açıklamada dedikoduları yalanladı. dava açacağını söyledi.

“YAYINLARIMI İZNİM OLMADAN YAYINLAYAN VE HAKARET EDENLERDEN ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM”

Toprak’ın 2021 yılında Dubai’ye seyahatinin ardından dokuma atölyesi kurduğu ve çok sayıda ofis, araba ve rezidansın bulunduğu iddia edildi. Polat operasyonu sonrasında Instagram hesabından bazı paylaşımlarını sildiği iddia edilen Toprak, sessizliğini bozdu. Aleyhindeki iddialarla ilgili dava açacağını belirten fenomen, şöyle konuştu: “Değerli takipçilerim, sosyal medya hesaplarımda yaptığım paylaşımlar kişisel bilgilerimi içerdiğinden, bu paylaşımların iznim olmadan 3. kişiler tarafından paylaşılması suç teşkil etmektedir. Türk Ceza Kanunu’nun 136. maddesi kapsamında Kişisel Bilgilerin Başkalarına Verilmesi, Yayılması veya Edinilmesi. “Öte yandan, sosyal medya hesaplarımda yaptığım paylaşımların altına yazılan hakaret niteliğindeki yorumlar, kapsamında hakaret suçunu oluşturmaktadır. Türk Ceza Kanunu’nun 125’inci maddesi. Söz konusu hataları yapan kişiler hakkında avukatım aracılığıyla suç duyurusunda bulunulacaktır” dedi.

Rabia Toprak, umreye gittiği ve estetik ameliyat olduğu iddiasını yalanlayarak, “Umreye gitmedim. Tüp mide ameliyatı dışında herhangi bir işlem yaptırmadım” dedi.

İşte Rabia Toprak’ın popüler paylaşımlarından bazıları…

haber-baskil.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu