Yaşam

MasterChef Tahsin’in Eski Halinden Karısını Öldüren Katil Kocaya, Bugün Televizyon Dünyasında Neler Oluyor?

30 Ekim Pazartesi günü televizyon ve dizi dünyasındaki son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler oldu?

MasterChef Türkiye’de bu hafta bir şampiyon daha elendi! Yarışmada birinci olan tek plakanın sahibi Metin’i potaya gönderen Cemre’nin eleştirilmesi üzerine; Metin eleme oyununda öyle bir hata yaptı ki, bu hatanın ardından birçok izleyici onun bilerek elendiğini düşündü.

Kim Milyoner Olmak İster? programında Cumhuriyet’e özel düzenlenen programda başarılı sporcular yarıştı. Tanınmış ve başarılı isimlerin yer aldığı yarışta Zehra Güneş’in Volkan Demirel’i telefon şakacısıyla arayıp sorduğu soru gündeme geldi. Çünkü sorunun cevabı tam da aradığı kişiydi.

Üçüncü döneminin her döneminde son derece gergin olduğumuz Yargı’da nihayet sevindirici bir gelişme yaşandı. Mercan’a sağ salim ulaşan Ilgaz ve Ceylin, tek kızlarının onları hatırlamaması karşısında perişan oldu. Her zamanki gibi yok edilenler sadece onlar değildi…

Fox’un yeni dizisi Gaddar’ın başrol oyuncuları belli oldu. Çağatay Ulusoy’un ortağı Sümeyye Aydoğan’dı. Müge Dağistanlı’nın haberine göre Sümeyye Aydoğan’ın seçilmesinin bir nedeni var!

MasterChef’in en iddialı yarışmacılarından Tahsin Küçük, yarışma sırasında yarattığı heyecanla sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya hesabında da aktif bir profil sürdüren Tahsin’in, yıllar önce TV8’de de yayınlanan Ver Fırına yarışmasında yarıştığı ortaya çıktı.

FOX’ta yayınlanan Adım Farah, 19. bölüm ön gösterimiyle sosyal medyada gündem oldu. Benham’ın bulduğu Farah ve kadınları ahlaksız olarak nitelendirmek için İran’dan gelenlerin Tahir’e verdiği yanıt ayakta alkışlandı.

Kızılcık Şerbetinin Kıvılcımı Evrim Alasya ile usta oyuncu Nebahat Çehre arasındaki benzerlik görenleri şok etti. Daha önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde aynı karakterin genç ve yaşlı versiyonlarını canlandıran ikilinin gençlik fotoğraflarına bakanlar gözlerini ayıramadı.

Müge Anlı’da haftalardır devam eden Bedriye Kılıç olayı, eşi Tayfur Kılıç’ın itirafının ardından ortaya çıktı. Eşini vahşice öldürdüğünü itiraf eden Tayfur Kılıç, cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

YouTube’da yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur Aşkın Güç programının 1. dönem yarışmacılarından Yeliz Açıkel, daha önce tartıştığı Esin Çepni’nin aldatıldığı haberi karşısında kendini tutamadı. Bilal Hancı üzerinden kendisine iftira atıldığını belirten Yeliz Açıkel, videoyu izleyince “İlahi adalet tecelli etti” dedi. dedi.

10. Altın Palmiye Ödülleri’nin 20 Kasım 2023 Pazartesi günü Golden Palm Mag tarafından düzenlenmesi planlanıyor. ‘Yılın Kadın Televizyon Oyuncusu’ ödülü için yarışacak adaylar belli oldu.

haber-ibradi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu