Ekonomi

Merkezi olmayan borsa Uniswap bir mobil cüzdan başlatıyor

Perşembe günkü basın açıklamasına göre merkezi olmayan finans (DeFi) borsası tek takasDeFi cüzdanının daha geniş çapta benimsenmesini sağlamak ve aktif ticareti desteklemek için taşınabilir bir cüzdan uygulaması başlattı.

Uniswap taşınabilir cüzdanı, protokole göre %2,55’lik rekabetçi bir prestij “rampa” fiyatı sunarak kullanıcıların kripto satın almasını kolaylaştırmayı planlıyor. Kullanıcılar ayrıca çokgen, tahkimVe iyimserlik Tanınmış DeFi platformlarının ortasında para alışverişi yapabilir. M-cüzdan, uygulama içi jeton fiyatı ve NFT bilgilerini içerir; Böylece kullanıcılar token ve cüzdan adreslerini sık kullanılanlara ekleyebilir ve kendilerine en uygun işlem hareketlerini gözden geçirebilirler.

Uygulamanın yaratıcıları, DeFi cüzdanlarının klasik olarak merkezileştirilmiş kripto para satın alma ve depolama modlarından daha yüksek giriş engellerine sahip olmasıyla, bu özelliklerin kullanıcıları kendi kriptolarını depolamaya teşvik edeceğini umuyor.

Borsa yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Erken erişim TestFlight kullanıcıları artık uygulamayı iOS App Store’dan indirebilir. Basın açıklamasına göre elma , Uniswap mobil cüzdanı bazı ülkelerde onayladı ve daha fazla ülkede onaylamaya devam edecek. Şu ana kadar hangi ülkelerin onay aldığı bilinmiyor. Mobil cüzdanınız GooglePlay’e gelip gelmeyeceği ve ne zaman geleceği belirsizliğini koruyor.

Bu yazı ilk olarak CoinDesk Türkiye’de yayınlanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu