Teknoloji

Samsung Find, Eski Samsung Cihazlarda Desteklenecek

Samsung Find adı verilen uygulama artık eski Samsung cihazlarda da destekleniyor. Samsung yaptığı açıklamada kullanıcıların bu uygulamayı kullanabileceğini belirtti.

Samsung’un kayıp eşyaları bulmak için geliştirdiği Samsung Find uygulamasına yeni bir güncelleme yapıldı. Galaxy cihazları için geliştirilen uygulama, güncelleme sonrasında daha fazla cihazda kullanılmaya başlandı. Farklı bir uygulama olarak geliştirilen özellik, indirilmeye sunuldu.

Samsung Find Hangi Cihazlarda Destekleniyor?

Samsung Find uygulaması, daha önce SmartThings uygulamasında bulunan özellik sayesinde aradığı cihazları bulabildi. Bu cihazlar akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve SmartTag’leri içeriyordu. Samsung Find uygulamasının farklı şekilde sunulmasıyla sürecin tek bir uygulama ile yürütülmesi mümkün hale geldi. Galaxy Store’dan indirilebilen uygulama için Samsung, “Bir şey mi kaybettiniz? SmartThings Find ile Galaxy telefonunuzu, tabletinizi, saatinizi ve diğer cihazlarınızı bulun.” Diyerek tanıttı.

Samsung Find, Eski Samsung Cihazlarda Desteklenecek

SmartTag Eşleştirme ile Her Şey Elinizin Altında

Samsung’un yeni uygulaması SmartTag ile tamamen uyumludur. Bu sayede SmartTag’in takılı olduğu tüm kişisel eşyalar uygulama üzerinden kolaylıkla takip edilebilmektedir. Üstelik kişiler sekmesi sayesinde aile üyeleri arasında paylaşım yapılarak takip süreçleri daha kapsamlı hale getirilebiliyor. Konum bilgisini de paylaşabilen kullanıcılar, evcil hayvanlarının aile içerisinde nerede olduğu gibi birçok görevi de gerçekleştirebiliyor. Ses çıkarma gibi ek özellikler, konu kayıp eşyaları bulma konusunda işleri kolaylaştırır. Samsung Find’ın öne çıkan özellikleri şu şekilde:

  • Çevrimdışı çalışma
  • Konumu paylaş
  • Bir konumdan ayrılırken bildirim alın

haberkizilcahamam.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu