Haber

Süper Lig maçları seyircisiz mi oynanacak? MHP lideri Devlet Bahçeli neden istifa etti?

Fenerbahçe-Konyaspor maçında yükselen ‘Hükümet istifa’ sloganlarının ardından Beşiktaş-Antalyaspor maçında da benzer olaylar yaşandı. MHP lideri Devlet Bahçeli tribünlerden yükselen istifa sloganlarının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamanın ardından Büyük Lig maçları seyircisiz oynanacak mı? Soru geldi. Pekala, Büyük Lig maçları seyircisiz mi oynanacak? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli neden istifa etti? Detaylar burada…

DEVLET BAHÇELİ NEDEN İSTİFA ETTİ?

Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında ‘Hükümet istifa’ sloganlarından biri olan MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Maçları seyircisiz oynanmaya davet eden Bahçeli, bu paylaşımının ardından Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını açıkladı.

SÜPER LİG MAÇLARI SEYİRCİ OLMADAN OYNANACAK MI?

MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, Beşiktaş-Antalyaspor maçı sırasında sosyal medya hesabından konuyla ilgili uzun bir açıklama yaptı. Bahçeli, maçların seyircisiz oynanması için futbol camiasına acil davette bulundu. Konuyla ilgili TFF’den herhangi bir açıklama yapılmazken, maçların seyircisiz oynanıp oynanmayacağı Riva Hasan Doğan milli sahasında yapılacak Kuleler Birliği toplantısında tüm taraflarla görüşüleceği öğrenildi. haftaya takım kamp tesisleri. Bahisle ilgili yeni bir gelişme olursa haberimizde yer vereceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu