Haber

Vestel, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı şampiyonluk için kutladı

Vestel, 2023 FIVB Uluslar Ligi’nde şampiyonluk yaşayan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın oyuncularıyla kutlamak için bir araya geldi. Vestel Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ergün Güler, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ı ziyaretinin ardından ‘Filenin Sultanları’ ile bir araya geldi.

Vestel, 2016 yılından bu yana desteklediği Türk voleybolunu dünya arenasında en iyi şekilde temsil eden A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları ile şampiyonluğu kutladı. Vestel Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ergün Güler ilk olarak Türkiye Voleybol Federasyonu Liderini ziyaret etti. Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2023 FIVB Uluslar Ligi’ndeki tarihi başarısını kutlamak amacıyla. Üstündağ’ı ‘Filenin Sultanları’nın örnek başarısındaki rolünden dolayı tebrik eden Güler, ardından A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularıyla bir araya geldi. Oyuncularla tek tek sohbet eden Güler, Vestel’in yenilikçi, kolay taşınabilir televizyonu Stream Android TV’yi ve Lightfry XXL fritözü tüm yönetim, teknik ekip ve sporcuların beğenisine sundu.

Güler toplantıda yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet tarihinin en başarılı kadın hareketlerinden biri olan ‘Filenin Sultanları’nın FIVB finalindeki tarihi başarısından büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Voleybol Milletler Ligi. Bu örnek başarı bizlere bir kez daha ‘Voleybolun Memleketiyiz’ dedirtti. Bu başarıda emeği geçen, başta oyuncularımız olmak üzere herkesi bir kez daha kutluyorum” dedi.

“Kadın sporunun gelişmesi önemli”

Sporun toplumların gelişmesinde oynadığı kritik rolün bilinciyle ve sporun birleştirici gücünün geleceği aydınlatacağına inanarak yıllardır spora destek veren bir teknoloji markası olduklarını hatırlatan Güler, kadın sporunun gelişimine ve bu bağlamda kadın sporcuların desteklenmesine büyük önem vermektedir.

A Milli Bayan Voleybol takımının voleybolun başarısında ve sporun ilerlemesinde büyük katkıları olduğunu vurgulayan Güler, “Her zaman vurguladığımız gibi sporun kalbinde Vestel, kalbinde spor var. Uluslararası arenada daha iyi yerlere gelmesi için desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Lideri Mehmet Akif Üstündağ, Güler ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Türkiye Voleybol Federasyonu olarak Vestel ile uzun yıllardır iş birliği içindeyiz. Kendisi aktif rol oynadı. Emeği geçen Güler’e de teşekkür ederim. ayrıca Yönetim Kurulu Üyemize ve Vestel ailesine nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ederiz.” – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu