Haber

Yapay zekayla İmamoğlu videosu çektiler: Rakibimiz sahtecilikte bir şeyler yapmaya çalışıyor

Yerel seçimler yaklaşırken yarışın en zorlu kısmı İstanbul olurken, yürüyen merdiven sabotajı ve sahte ‘otobüs bozuldu’ videolarının ardından şimdi de yapay zekayla oluşturulan sahte Ekrem İmamoğlu videosu ortaya çıktı.

Dün bazı X (Twitter) hesaplarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Ekrem İmamoğlu imzalı ‘metro’ videosu paylaşıldı. Videoda bir öğrenciyi takip eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın evlerine, okullarına, işlerine hızlı ve rahat ulaşabilmesi için AK Parti döneminde büyük metro atılımları yapıldı. Bu metrolardan bazılarını durdurduk. Bazılarına da devam ettim. Mutluyum çünkü tarihimizin en çok metro hattında çöken yönetim bizdik.” .” ifadelerini kullanıyor.

İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun da sosyal medya hesabındaki görüntüye tepki gösterdi: “Rakibimiz sahtecilikte bir şeyler yapmaya çalışıyor! Sahte otobüs çalışması, sahte drone çalışması, sahte ses taklidi çalışması, sahte vatandaşlık çalışması…” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu