Yaşam

Yetişkinler için ders kitabı: Kurtumuzun Hikayesi

ensonhaber.com

Uzaklarda bir yerde hayvanların ırklarına göre ayrılmadan ve birbirlerine zarar vermeden barış içinde yaşadıkları bir ülke varmış. Bu ülkede öğretmenlik yapan Crow Hanım bir gün öğrencilerine bir peri masalı anlatmaya başlamış…

Tüm masallar gibi dersler içeren bu masalı yavru kurt ve diğer hayvanlarla birlikte dinlemeye ne dersiniz? Muhtemelen bu hikayeye farklı bir son yazmak isteyeceksiniz.

Uzaklarda bir yerde hayvanların birbirlerinden ayrılmadan ve birbirlerine zarar vermeden barış içinde yaşadıkları bir ülke varmış. Bu ülkede öğretmenlik yapan Karga Hanım bir gün öğrencilerine bir peri masalı anlatmaya başlamış… Tüm masallar gibi dersler içeren bu masalı yavru kurt ve diğer masallarla birlikte dinlemeye ne dersiniz? hayvanlar? Ayrıca, muhtemelen bu masal için farklı bir son yazmak isteyeceksiniz…

yetişkinler için dersler

Çocuklar kadar yetişkinler için de dersler içeren Kurtumuzun Hikayesi’ni okurken diğer hayvanlarla başka bir dünya yaratmanın hayalini kuracaksınız.

Öğretmen Crow’un hem sınıfına hem de size anlatacak bir hikayesi var. Size kurtların hikayesini anlatacak ama aynı zamanda onların büyük sırlarını da öğreneceksiniz.

Özgürce ve kardeşçe yaşayabilecekleri güzel ülkelerini nasıl kurduklarına şahit olacak ve bu başarıya ulaşmanın kolay olmadığını göreceksiniz. Peki kurdumuz bu hikayenin neresinde? Güçlü olmak sadece bilek gücü mü?

Sayfa: 80

Soruların yanıtlarını okuyucuya bırakan kitap

Akılla, kültürle ve zekayla kazanmak mümkün mü? Ve kimseye zarar vermeden. Bu nasıl gerçekleştirilir? Sorumlu olmak sadece verilen görevleri yerine getirmek midir? Yoksa yapıp da yapamadıklarımızdan biz mi sorumluyuz? Kitabı okuduğunuzda bu soruları kendiniz cevaplamış olacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu