Yaşam

Ömer 21. Bölüm Tek Parça İzle Ekranı: Ömer Dizi Sezon Finali Tek Parça Tek Parça Full İzle

STAR TV ekranlarında ortalığı kasıp kavuran Ömer dizisi dün akşam bölüm finali ile seyirci karşısına çıktı. Önümüzdeki dönemde yeni bölümleriyle karşımıza çıkacak olan Ömer dizisinin dönem finalinde Ömer ve Gamze’nin yaşadıkları büyük merak konusu oluyor. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Ömer son bölüm tek parça tam ekran izle…

Ömer son bölümde; Haluk, Tuna’yı alıp götürünce Gamze resmen yıkılır. Oğlunun ona olan sevgisini ve inancını kaybettiğini düşünen Gamze yıkılır.

Haluk, Tuna’yı geri almak için harekete geçse de bu ikili için kimsenin aklına gelmeyecek şeytani bir plan kurmuştur.

Her hareketi Gamze’yi daha büyük ve beklenmedik bir çıkmazın içine sürükler.

Ömer ise Gamze’nin üzüntüsüne daha fazla dayanamaz. Ailesinin ona karşı biraz yumuşamasıyla Erdal’ı da yanına alır ve Tuna’yı geri almak için harekete geçer.

Nisa ve Hakan ikilisi, Yaman’ı bırakmayan Emine’yi okuldan alarak baskılarını iyice artırdı. Bu durumu fark eden Reşat araya girer.

Emine ise Yaman’a olan aşkından ne olursa olsun vazgeçmez. Karşılaşacakları tek bir çareleri olduğunu anlayan çocuklar, beklenmedik büyük bir karar verirler.

Ömer’in hamlesi üzerine çılgına dönen Haluk, kendisine yardım eden herkesin hesabını sormak için karşılarına dikilir.

Haluk’un dönüşü, Ademoğlu ailesinde yeni bir bombanın patlamasına neden olacaktır.

Ömer Önceki Bölümde Neler Oldu?

Haluk, Ömer’in kapısına gelip oğlunu Gamze’den almak istediğinde herkes şaşırır. Geçmişten gelen bu beklenmedik misafir, Ömer ve ailesi tarafından uzaklaştırılsa da Haluk’un neler yapabileceğini bilen Gamze, Tuna için büyük bir korku içindedir. İntikam peşinde olan Haluk, sadece Gamze’nin değil tüm ailesinin başını ağrıtacak bir adım atar.

Hakan’ın işe gelmesi, evini geçindirmek ve kendi ayakları üzerinde durmakta zorlanan Nisa ile arasında büyük bir kavgaya neden olur. Emine’nin Yaman’la yakınlığını sürdürmesi Nisa için büyüyen bir sorundur.

Haluk’un ortaya çıkmasıyla baskıları artan Ömer ve Gamze, Tuna’ya bir an önce evlendiklerini söylemek ister. Ancak onlardan önce harekete geçen Haluk, Tuna’yı Gamze’den ayıracak amansız bir plan için düğmeye basar.

Ömer 21. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

ÖMER DÖNEMİ SON BÖLÜM TEK KESİM TAM İZLE

dereli-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu