Teknoloji

Ubisoft Forward’ta Duyurulan Tüm Oyunlar: Üç Yeni Assassin’s Creed Oyunu, Star Wars: Outlaws ve Daha Fazlası!

Ubisoft bugün Ubisoft Forward adlı bir etkinlik düzenledi. Fransa merkezli oyun devi, etkinlikte oyunseverlerin merakla beklediği birçok yeni oyunun detaylarını ve fragmanlarını bizlerle buluşturdu.

Assassin’s Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora dahil üç Assassin’s Creed oyunu ve açık dünya Star Wars: Outlaws dahil birçok yeni oyunun gösterildiği etkinlikten öne çıkanları aşağıda bulabilirsiniz.

Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulan tüm oyunlar

Avatar: Pandora’nın Sınırları

Uzun zamandır beklenen Avatar: Frontiers of Pandora nihayet geldi. Ubisoft, Pandora’yı Na’vi olarak keşfedebileceğiniz açık dünya oyunundan oynanış fragmanını paylaşırken, yapım 7 Aralık 2023’te yeni nesil konsollara ve PC’ye geleceğini duyurdu. Oyunun detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

XDEFIANT

Ubisoft, tamamen ücretsiz yeni çok oyunculu FPS oyunu XDefiant hakkında da detaylar paylaştı. Şirket, Tom Clancy’den ilham alan oyunun bu ayın sonlarında çıkacağını duyurdu. 21-23 Haziran tarihlerinde ilk açık oturum testi gireceğini duyurdu. Ayrıca yapımla ilgili tepkilere ilişkin görseller de paylaşıldı.

Pers Prensi: Kayıp Taç

Etkinlikte gösterilen oyunlardan biri de efsanevi seri Prince of Persia’nın yeni oyunu The Lost Crown oldu. Ubisoft, heyecanla beklenen iki farklı görsel paylaştı. Bunlardan ilki üstten görebileceğiniz animasyonlu tanıtım fragmanıydı.

Bir diğeri de bizi serinin kökenlerine götürecek olan oyunun oynanış fragmanı oldu. Fragman, “yarı açık dünya” olarak tanımlanan yapımın dövüş mekaniklerine de göz atmamızı sağladı. pers prensi: kayıp taç, 18 Ocak 2024’teçıkış yapacak

Bölüm Dirilişi

Ubisoft ayrıca bize yeni ücretsiz taşınabilir oyunu The Division Resurgence’ın fragmanını da getirdi. Şirket tarafından “gerçek bir MMO deneyimi” olarak nitelendirilen yapım, serinin diğer oyunlarında olduğu gibi New York’ta, bir virüs salgınının ardından bir krizin ortasında geçiyor. The Division Resurgence açık dünya olacak, 2023 sonbaharındaçıkış yapacak

Kafatasları ve Kemikler

Daha önce birçok kez ertelenen Skull & Bones da etkinlikte adı geçen oyunlardan biriydi. Ubisoft, oyunun çıkış tarihini yeniden açıklamadı; bu değil Ağustos’ta kapalı betaya girecekgireceğini duyurdu.

Ekip Motor Festivali

Ubisoft’un sevilen yarış oyunu serisinin üçüncüsü olacak The Crew Motorfest’in fragmanı da paylaşıldı. Hawaii’de geçen ve Forza Horizon havası veren oyun, açık bir dünyaya sahip olacak. Oyun 21-23 Temmuz ortasında kapalı betaya girecek. 14 Eylül’deçıkacağını da ekleyelim.

Assassin’s Creed Mirage

Ubisoft, yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Assassin’s Creed Mirage’dan bir oynanış fragmanı paylaştı. oyun 12 Ekim’deçıkış yapacak

Assassin’s Creed Bağlantı Noktası

Etkinlikte gösterilen bir diğer Assassin’s Creed oyunu ise Nexus oldu. Meta Quest 2 için çıkacak olan sanal gerçeklik oyunu, efsanevi serinin VR’de deneyimlenmesini sağlayacak. Ayrıca Ezio gibi seriden aşina olduğumuz birçok karakter de oyunda karşımıza çıkacak. Oyunun çıkış tarihi şu an için bilinmiyor.

Assassin’s Creed Kod Adı Jade

Son Assassin’s Creed oyunu, Codename Jade adlı taşınabilir oyundur. Ubisoft, Çin’de geçecek ve karakterleri kişiselleştirme seçeneğine sahip olacak yapım için bir fragman paylaştı. Oyun bu yaz kapalı beta sürecine girecek.

Yıldız Savaşları: Haydutlar

Ubisoft’un etkinlikte gösterdiği son oyun, ilk açık dünya Star Wars oyunu olan Star Wars Outlaws oldu. Şirket, dünkü Xbox etkinliğinde ilk kez duyurulan oyundan detaylı bir oynanış fragmanı paylaştı. 2024’tePiyasaya sürülmesi planlanan oyunla ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz.

olurajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu