Haber

Taşdelen’den Çankaya’ya Bir Düğün Salonu Daha

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Türk tıp doktoru ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği eski Başkanı merhum Prof. Dr. Türkan Saylan’ın adını taşıyan düğün salonunun açılışını yapacak. 170 kişilik düğün salonunun açılışında

Ünlü sanatçı Erol Evgin sahne alacak.

 

Çankaya Belediyesi, Çankaya’daki düğün salonlarına bir yenisini daha ekledi. Konutkent’teki 170 kişi kapasiteli düğün salonuna, Türk tıp doktoru, akademisyen, yazar, eğitimci ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği eski Başkanı Türkan Saylan’ın adı verildi. Konutkent Mahallesi 2961 Sokak’ta bulunan düğün salonu, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katılımıyla 15 Eylül’de saat 19.30’da vatandaşların hizmetine açılacak.

 

DÜĞÜN SALONU KAPASİTESİ 920’YE ÇIKACAK

Başkan Taşdelen, daha önce Yıldızevler Mahallesi’nde 400 kişi kapasiteli düğün salonu ve 1.000 kişi kapasiteli düğün yemeğinin yapılabileceği Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi’nin açılışını yapmıştı. Taşdelen ayrıca Kurtuluş Parkı’ndaki 350 kişilik Vedat Dalokay Düğün ve Kokteyl Salonu’nu da mimarisini koruyarak, yıpranma nedeniyle tamamen çağdaş bir dekorasyona kavuşturdu. Taşdelen Prof. Dr. Türkan Saylan Düğün Salonu’nun hizmete açılmasıyla Çankaya Belediyesi’nin düğün salonunun kapasitesi 920’ye çıkacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

focahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu