Haber

Trafikte çıkan tartışma sonucu hastanede silahlı saldırı

ADANA’da trafikte tartıştığı MT’ye (17) çarparak kaçan Ahmet E. (24), kardeşi Yiğit E. (21) ve arkadaşı Harun A.’yı arayarak durumu anlattı. MT hakkında bilgi almak için Yiğit E. ile birlikte hastaneye giden Harun A., havaya 2 el ateş ederek içeri girince kaçtı. Harun A. ifadesinde, “Hastaneye girdiğimde karşı gruptan 20 kişi görünce korktum. Havaya ateş açıp kaçtım” dedi.

Olay, 30 Temmuz akşam saatlerinde Yüreğir ilçesi Kozan Sokak’ta meydana geldi. Motosiklet sürücüleri Ahmet E. ve MT, trafikte ‘yol vermeme’ sorunu nedeniyle ortada tartıştı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü, Ahmet E. MT’yi döverek kaçtı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. MT, ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesine kaldırıldı. MT tedavi altına alınırken, yakınları da hastaneye gitti.

Kaçan Ahmet E., kardeşi Yiğit E.’yi (21) cep telefonundan arayarak hastaneye giderek durumu hakkında bilgi almasını, Kozan Caddesi’nde biriyle tartıştığını ve dövdüğünü söyledi. Bunun üzerine Yiğit E. ile Ahmet E.’nin arkadaşı Harun A., Yüreğir Devlet Hastanesine gitti. İçeride MT’nin yakınlarıyla karşılaşan Harun A., belindeki ruhsatsız tabancayla havaya 2 el ateş etti. O anlar hastanenin güvenlik kamerasına yansıdı. Harun A. ve Yiğit E. kaçtı. 2 ŞÜPHEDEN 1’İ TUTUKLANDI.Polis gözaltına aldı Ahmet E. ve polis merkezine götürülen zanlılardan Harun A. Ahmet E., tartışma sırasında MT’nin kendisini silahla tehdit ettiğini, ardından arbede çıktığını söyledi. patlak verdi Harun A., sözleriyle, “Hastaneye girdiğimde karşı gruptan 20 kişi görünce korktum. Ateş açıp kaçtım” dedi.

Yiğit E.’yi yakalama çalışmaları sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu