Haber

AK Parti Bala adayı kimdi? AK Parti Ankara Bala Belediye Başkanı adayı açıklandı mı?

AK Parti’nin, Türkiye’nin karantinaya alındığı 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için çalışmaları sürüyor. AK Parti yarın açıklayacak Ankara Türkiye’deki ilçe belediye başkan adaylarının isimleri kulislerden sızdırıldı. AK Parti Bala adayı kimdi? AK Parti Ankara Bala Belediye Başkanı adayı açıklandı mı?

İŞTE AK PARTİ’NİN YARIN AÇIKLAYACAĞI ANKARA İLÇE ADAYLARI

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin aday belirleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul ilçe adaylarını açıklayan AK Parti, yarın Ankara adaylarını ATO Kongresi’nde düzenleyeceği programla tanıtacak. Merkez. Programa Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak.

Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Av. AK Parti’nin yarın tanıtacağı Ankara ilçe adaylarının isimlerini verdi. Bedia Teymur ulaştı. Son anda bir değişiklik olmadığı takdirde bu isimler yarın ATO Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek programda aday olarak açıklanacak.

Akyurt Belediyesi Lider Adayı: Hilal Ayık

Altındağ Belediyesi Lider Adayı: Veysel Tiryaki

Ayaş Belediye Başkanı Adayı: Mehmet Kirazdibi (MHP Adayı)

Bala Belediye Başkanı Adayı: Ahmet Buran

Beypazarı Belediyesi Lider Adayı: Tuncer Kaplan

Çamlıdere Belediye Başkanı Adayı: Hazım Caner Can

Çankaya Belediye Başkanı Adayı: Duhan Kalkan

Çubuk Belediye Başkan Adayı: Baki Demirbaş

Elmadağ Belediyesi Lider Adayı: Eyyüp Tekiner

Etimesgut Belediyesi Lider Adayı: Enver Demirel (MHP Adayı)

Evren Belediye Başkanı Adayı: Hüsamettin Ünsal

Gölbaşı Belediyesi Lider Adayı: Ramazan Şimşek (MHP Adayı)

Güdül Belediye Başkan Adayı: Muzaffer Yalçın

Haymana Belediye Başkanı Adayı: Özdemir Turgut

Kahramankazan Belediye Başkanı Adayı: Serhat Oğuz

Kalecik Belediye Başkanı Adayı: Erdal Kol (MHP Adayı)

Keçiören Belediye Başkanı Adayı: Zafer Çoktan

Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı: Süleyman Acar

Mamak Belediyesi Lider Adayı: Asım Balcı

Nallıhan Belediye Başkanı Adayı: İsmail Öntaş

Polatlı Belediyesi Lider Adayı: Levent Çağlancı (MHP Adayı)

Pursaklar Belediye Başkanı Adayı: Ertuğrul Çetin

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Adayı: Memiş Çelik

Sincan Belediye Başkanı Adayı:Murat Ercan

Yenimahalle Belediye Başkanı Adayı: Abdulkadir Aydoğan

AHMET BURAN KİMDİR?

AK Parti Ankara Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, 26.08.1967 tarihinde Ankara’nın Bala ilçesinde doğdu. O evli ve iki çocuğu var. İlköğrenimini Keçiören Ufuktepe’de, lise öğrenimini Aydınlıkevler Ticaret Lisesi’nde, üniversite eğitimini ise Eskisehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı.

Meslek hayatına 1992 yılında Devlet İstatistik Enstitüsü’nde başladı. 1997-2000 yılları arasında nüfus tespit çalışmasında kontrolör, Keçiören kaymakamlığı, Konya Yunak ve Çeltikci ilçe müşavirliği ve Adıyaman, Rize ve Bursa illerinde kontrolör olarak görev yaptı. 2001 yılında Afyon’un 10 ilçesinde tarım sayımından sorumlu, Yalova ve ilçelerinden sorumlu olup, ayrıca 45 ilde nüfus sayımı, bina sayımı, sanayi sayımı, TEFE ve TÜFE çalışmalarının kontrolörü ve organizatörü olarak görev yaptı. çeşitli ilçeler.

2002’den 2006’ya kadar istatistikler Spor Kulübün başkanlığını yaptı. 2003 yılında Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeliğine atandı. 2003 yılında DİE Eskişehir Bölge Müdürlüğü’nde bölge müdür yardımcısı ve bölge müdür yardımcısı olarak atandı. 2004 yılında Eskişehir Bölge Müdürlüğü’nün kapatılması nedeniyle Kastamonu’ya kurucu bölge müdürü olarak atandı. 2005 yılında Ankara öğrenci yurdu müdür yardımcısı oldu. 2007 yılında öğrenci yurdunun yurt müdürü olarak Tahsin BANGUOLU atandı.

Ahmet Buran, 2002 yılında Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeliğine, 2008 yılında YURTKUR Spor Kulübü yönetim kurulu üyeliğine seçildi. 2010 yılında amatör ligde maç kontrolörü olarak görev yaptı. -2011 dönemi. 2011-2015 yılları arasında Balalı Derneği’nin yönetim kurulu üyeliğini yaptı. Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı YURTKUR sporHalen kulübün genel sekreterliği, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Denetim Konseyi üyeliği, TFF üst sınıf temsilcisi ve Türkiye Hokey Federasyonu yönetim kurulu üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

haymanahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu