Yaşam

Yabancı Damat’ın Şamar Çocuğu’na dönüşen Ozan Uğurlu, Küçük Mustafa Can’ın son halini görmelisiniz.

Bir zamanlar hepimizi ekran başına toplayan ve yeni bölümlerini merakla bekleyen Yabancı Damat dizisinin oyuncuları şimdi ne yapıyor çok merak ediyoruz. 2004 yılında yayınlanan dizinin üzerinden 19 yıl geçti. Yabancı Damat’ın dikkat çeken karakterlerinden biri de Ozan Uğurlu’nun canlandırdığı Mustafa Can karakteri oldu. Peki, Yabancı Damat’ın Mustafa Can’ı Ozan Uğurlu bugünlerde ne yapıyor biliyor musunuz?

2004 yılında yayın hayatına başlayan ve üç dönem ekranlarımıza gelen Yabancı Damat dizisi büyük bir fenomen haline gelmişti.

Ailelerine direnen Yunanistan ve Türkiye’den iki gencin zorlu bir aşk hikayesini beyazperdeye taşıyan Yabancı Damat, 2007 yılında 106. bölümüyle seyirciye veda etmişti.

Birbirinden çok farklı iki kültürün ve iki ailenin çocuk sevgisiyle bir araya geldiği Yabancı Damat’ta sadece başrolleri paylaşan Irmak Erdoğan ve Özgür Çevik değil, tüm oyuncular dikkat çekti.

Şampiyonlar Ligi gibi oyuncu kadrosuna sahip olan dizide Sumru Yavrucuk, Erdal Özyağcılar, Engin Akyürek, Binnur Kaya, Arif Erkin, Onur Saylak, Onur Büyüktopçu, Zeki Alasya, İlker Aksum gibi birçok isim yer aldı.

Dizide dikkatimizi çeken isimlerden biri de ailenin en küçük çocuğu Mustafa Can oldu.

Mustafa Can, bırakın annesi ve babasını, ablaları ve enişteleriyle çok arkadaş canlısı bir çocuktu. Birden fazla ortalığı karıştırmaktan çekinmedi.

Mustafa Can karakterine hayat veren çocuk oyuncu Ozan Uğurlu, o dönemlerde artık 12 yaşındaydı.

Kariyerine 6 yaşından itibaren model olarak başlayan Ozan Uğurlu, ilk olarak 1999 yılında Eylül Fırtınası filmiyle, ardından 2001 yılında Tatlı Hayat dizisinde Haluk Bilginer ve Türkan Şoray ile tanınmaya başladı.

En küçükleri olduğu için kırbaçlanan bir çocuğa dönüşen Mustafa Can, o dönemlerde kız arkadaşıyla telefonuyla iletişim kurmaya çalışan bir gençti.

Okul ödevleri ve aile sorunları arasında sürüklendi. Babasının baklavacı dükkanında çalışan, parasını almadan hiçbir iş yapmayan, aşkını doyasıya yaşayan Mustafa Can sizce ne yapar?

Babasının sonunu getiren minik Mustafa Can’a artık 31 yaşında bir müzisyen desek ne dersiniz!

Evet doğru duydunuz Mustafa Can’ı oynayan Ozan Uğurlu artık 31 yaşında.

Liseden sonra oyunculuğu bırakan Ozan Uğurlu, üniversitede bir dönem Viyana’ya gitti.

Daha sonra İstanbul’a dönerek İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmuştur.

Bir dönem Berlin’de Dijital Yönetim üzerine yüksek lisans yaptığını da söyleyelim.

Tabii aradan yıllar geçti ve Ozan Uğurlu da bu süreçte birçok şeyle uğraştı. Geçtiğimiz yıllarda Twitch yayınları yapan bir oyuncuydu.

Şimdi ne yapıyor derseniz müzisyen oldu!

21 Nisan’da çıkardığı Yeşil ve Sen single’ı ile birlikte 3 şarkısı, Ozan Uğurlu’nun Sen Gibi ve More adlı iki şarkısı daha var. Öte yandan yakında albümünün çıkacağını duyduk.

Eski oyuncu, yeni yakışıklı müzisyenimiz Ozan Uğurlu’nun güzel bir sevgilisi var.

Hayallerinizi yıktıysak özür dileriz kızlar…

Vallahi yolda görsek tanıyamayız ama müzik çalışmalarıyla yeniden hayatımıza sağlam bir giriş yapacak gibi görünüyor!

Gelin sosyal medya paylaşımlarına yakından bakalım:

Ozan Uğurlu’yu sosyal medyadan takip etmek isteyenler için hesabını şöyle bırakalım:

öznugurlu

??

??

??

Son müziğini buraya bırakalım:

haber-nazimiye.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu